Home
Bestuur
Clubs
Gewesten
Gewest Antwerpen
Gewest Herentals
Gewest Mol
Gewest Turnhout
Ontmoetingen
Competitie
Reglementen
Beker
Homologatie
Boetes
Schorsingen
Vormingen en clinics
Jeugd
Jeugdsportfonds
Volley@School
Panathlon Charter
Mededelingen
Selecties
Annorama
VIS
Volley 1-1 - 2-2
Benjamincompetitie
Beach
Arbitrage
Kledij
Vergadering
Documenten
Varia
Mededelingen
Documenten
Oproep
Dynamisch
Activiteiten
Zoekertjes
Links
Vacatures
...Varia / Oproep
 
DRINGENDE OPROEP
 
  • Bent u slechthorend of doof ? Drager van een cochleair implantaat (CI) of hoorapparaat ? Volleyballiefhebber ? Kent u iemand in die situatie ?
    Van 1 tot 11 juli vindt in Parijs de 9de Europese Kampioenschappen Volleybal plaats voor doven/slechthorenden. Dit zijn voor mensen die een gehoorgebrek hebben van minstens 55 Decibel en drager van een gewone hoorapparaat of cochleair implantaat. Ook BelgiŽ neemt deel aan dit EK maar door een ongelukkige samenloop (kwetsuren, werkverlet) kampen ze momenteel met een gebrek aan spelers. Daarom is er dringend een speciale oproep bezig in de Belgische volleybalwereld aan mensen die kampen met een gehoorverlies van minstens 55 Decibel aan het beste oor. Het niveau van deze team bestaat uit spelers van 1st provinciale tot 4de provinciale alsook spelers uit recreatiecompetitie. Dat betekent dat spelers die reeds een basiskennis hebben van Volleybal nu al welkom zijn. In de West-Vlaamse Volleybalbond alleen al zijn er 4 spelers met een gehoorgebrek die bij ons aangesloten zijn. In andere provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant alsook WalloniŽ niemand momenteel. In Limburg hebben we onlangs een 15-jarige (met een CI) uit 2de provinciale ontdekt die na 2 trainingen en oefenmatchen zich momenteel thuis voelt in de ploeg ! Leeftijd maakt niet uit. We zijn er zeker van dat in bepaalde provincies nog meerdere spelers (ook speelsters welkom voor de toekomst !) zijn met een gehoorgebrek en bijvoorbeeld drager van een CI.
    Gezien de deadline moeten de gegevens binnen voor ten laatste 15 mei om de namen te kunnen doorgeven met de nodige formulieren. Dus bent u zelf slechthorend of doof of hebt u weet van iemand in die situatie help ons om zo vlug mogelijk contact met elkaar te nemen !
    Email via: volleyball@deafsport.be of telefonisch via 0479 82 50 80.


 
 

 


..:: Webdesign by MSolutions - Copyright © 2006 ::..

Provincie Antwerpen

Nationale Loterij

Bloso

Ethias

Topsport Vlaanderen